Zsenge_vásár-23.jpg

A ZSENGE egy fiatal, friss és üde vállalkozás, melyet a 2020-as kihívásokkal teli hónapok hívtak életre, de a közösség lelkesedése megmutatta, mekkora szükség van a hasonló kezdeményezésekre. Célunk, hogy a hazai kis- és őstermelőket – akik az éttermek, szórakozóhelyek bezárásával elveszítették felvásárló piacaik jelentős részét

– összekössük azokkal, akik vágynak a hazai finomságokra, idény zöldségekre, gyümölcsökre; tudatosan szeretnék támogatni a helyi gazdálkodásokat; esetleg a felhívásoknak megfelelően igyekeznek kerülni a tömeget vagy csak kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnék feltölteni a házi éléskamráikat.

Ahogyan a természet ciklikus, úgy a Zsenge is szezonális, ezzel garantálva, hogy valóban hamisítatlan magyar, idénynek megfelelő áru kerül az asztalokra. Májustól késő őszig várjuk zsengeségekre éhes vásárlóinkat :)

Zsenge_logo3bArtboard 5@300x.png

Minket!

Ismerj meg

 

HOGYAN MŰKÖDIK A RENDELÉS?

Zsenge_divider1Artboard 2 copy@300x.png

Állítsd össze a kosarad!

Zsenge_logo3bArtboard 4@300x.png

Nézz szét az általunk összeállított kosarak között vagy válogass kedvedre a termelők zsenge kínálatából. A leadott rendelésed alapján összekészítjük a friss zöldségekből, gyümölcsökből álló csomagod.

Megrendelésed gyorsan kiszállítjuk!

Zsenge_charcterArtboard 2@300x.png

 Mosolygós kollégáink házhoz viszik a csomagod vagy oda, ahová kéred. Ráadásul

 ingyenesen szállítunk (nézd meg ennek feltételeit) és akár már másnapra megérkezhet Hozzád a rendelésed!

Már nincs is más hátra, csak az ebéd!

Zsenge_foodArtboard 96@300x.png

Utánvéttel kifizeted a csomagot és a minőségi alapanyagokból már készülhet is a finom saláta, a mennyei vasárnapi ebéd vagy a zamatos gyümölcsleves.

Jó étvágyat kívánunk! :)

NÉZZ SZÉT A ZSENGE PIACON

Zsenge_dividerwArtboard 2 copy 3@300x.pn

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Zsenge_divider1Artboard 2 copy 2@300x.pn