Kérdésed van? Hívj minket bátran: +36 70 774 1723    E-mail: zsengepiac@gmail.com

SZÁLLÍTÁSI NAPOK: CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK. KISZÁLLÍTÁS GYULA 25 KM-ES KÖRZETÉBEN! A SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓKRÓL BŐVEBBEN.

Szombatonként csak online rendeléseket tudunk fogadni, a telefonos ügyfélszolgálat aznap nem elérhető. Megértéseteket köszönjük!

ZsengeLogoShortWArtboard 11@300x.png
DSC00772_edited.jpg

LAKÁSDEKOR

SZÁRAZNÖVÉNY DEKORÁCIÓK

Mi teszi fel az i-re a pontot a lakásdekorációban?

 

Tartja a mondás, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, na és ki az, akit ne járna át az otthon bensőséges melege, amikor rápillant a természet szépséges kincseire?

 

A vágott virág gyönyörű, mindaddig míg 2 nap után fonnyadásnak nem indul...A cserepes növény sokáig a kuckód éke lehet, de csak akkor, ha megfelelő körülményeket teremtesz számára. Öntözöd, gondozod, babusgatod, virágnyelven sutyorogsz hozzá, máskülönben csak vegetál. Fonnyad a virága, sárgul a levele, penészedik a földje.

 

Tanácsokat kérsz, kapsz is: túl keveset locsolod, túl sokat locsolod, nem kap elég fényt, túl sok fényt kap, száraz neki a levegő, nedves neki a levegő, játssz neki Beethovent a rádióból, mert azt szereti...

DSC00680.jpg
DSC00778.jpg

Mi a megoldás, ha ezek sem válnak be vagy nincs időd, energiád növénykéid gondozására és az egyre csak zsugorodó kollekciódat nem szeretnéd egy újabb „gyere, hazaviszlek kinyiffanni” darabbal bővíteni?

 

Itt jön képbe a szinte örök életű száraznövény. Csak belerakod a kedvenc vázádba, semmilyen gondozást nem óhajt-sóhajt, ha nem zargatod nem is hullik, mégis színeiben/formáiban pompázatos dekoráció.

 

Ugyanúgy megtalálhatod a lakásodhoz/stílusodhoz leginkább passzoló csokrot, kedvedre variálhatod, méretre szabhatod a kompozíciót és hosszú évekig törődésmentes díszítőeleme lesz az otthonodnak:)

Zsenge_logo_whiteArtboard 10@300x.png

Kapcsolat:

+36 70 774 1723

zsengepiac@gmail.com

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől péntekig és vasárnap 8:30-18:30 között hívható, szombaton csak online vagyunk elérhetőek!

Csak Békés megyében szállítunk!

  • Facebook
  • Instagram

Megtalálsz minket

Instagramon és Facebookon is!

Az oldalt készítette:

Creative Lama Agency