RÓLUNK

A ZSENGE egy fiatal, friss és üde vállalkozás, melyet a 2020-as kihívásokkal teli hónapok hívtak életre, de a közösség lelkesedése megmutatta, mekkora szükség van a hasonló kezdeményezésekre. Célunk, hogy a hazai kis- és őstermelőket – akik az éttermek, szórakozóhelyek bezárásával elveszítették felvásárló piacaik jelentős részét

– összekössük azokkal, akik vágynak a hazai finomságokra, idény zöldségekre, gyümölcsökre; tudatosan szeretnék támogatni a helyi gazdálkodásokat; esetleg a felhívásoknak megfelelően igyekeznek kerülni a tömeget vagy csak kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnék feltölteni a házi éléskamráikat.

Ahogyan a természet ciklikus, úgy a Zsenge is szezonális, ezzel garantálva, hogy valóban hamisítatlan magyar, idénynek megfelelő áru kerül az asztalokra. Májustól késő őszig várjuk zsengeségekre éhes vásárlóinkat :)

Zsenge_logo3bArtboard 5@300x.png

Minket!

Ismerj meg

Csillapíthatatlan szorgalommal igyekszünk felkutatni a Viharsarok legjavát és kedvező áron eljuttatni a zsenge terméseket az otthonokba! Főként idény zöldségek és gyümölcsök találhatóak nálunk, ezért hetente változó kínálattal várjuk a vásárlóinkat. Egyes zöldségek és gyümölcsök állandóan jelen lesznek a választékban, mások – a szezonoknak megfelelően – hol feltűnnek, hol eltűnnek. Kíváncsi vagy, mi mikor terem?

Nézd meg a szezonális naptárunkat a lap alján!

Zsenge_logolabelArtboard 1@300x.png
Untoldeed-700.jpg
Image by Marek Studzinski

A ZSENGE PIAC egy interaktív közösség, ahol a kínálatot a Ti visszajelzéseitek szabják meg. Amikor csak lehet, mi a hazai, szezonális terményeket részesítjük előnyben, így igazán finom, tápanyag- és vitamindús, naponérlelt csemege kerülhet az asztalra, de az igényeknek megfelelően szinte bármilyen más zöldséget/gyümölcsöt be tudunk szerezni. 

Hiányolsz valamit a weboldalunk „polcairól”? Lépj be a Zsenge Közösség Facebook csoportba, értesülj hetente változó kínálatunkról és írj nekünk illetve szavazz arról, milyen zöldségekkel, gyümölcsökkel vagy egyéb termelői finomságokkal bővítsük készleteinket. 

Árainkat igyekszünk a nagy bevásárlóüzletek, szupermarketek listaárai alatt tartani, de ezt nem tudjuk minden esetben garantálni, cserébe viszont ingyenes kiszállítással kedveskedünk. Nyugodtan mondj búcsút azoknak a bosszantó élményeknek, mikor szinte kivétel nélkül sikerült mindig a leglassabb sorba állnod vagy pont nálad fogyott ki a szalag a pénztárgépből. Velünk megspórolod a benzinköltséget, a bevásárlással töltött időt és a felesleges macerát is!

 

Minimum rendelés: 3.000 Ft

ZsengePiac_Lifestyle-13.jpg

SZEZONÁLIS NAPTÁR

Zsenge_divider1Artboard 2 copy@300x.png
Zsenge_Idény_small.jpg
 

IRÁNY A ZSENGE PIAC

Zsenge_dividerwArtboard 2 copy 3@300x.pn