SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Áraink Ft-ban, bruttó áron vannak feltüntetve. Mivel bizonyos termékek esetén nem lehet a kért súlyt grammra pontosan kimérni (pl. zellergumó, padlizsán stb.) ennek függvényében a csomag végösszege pár százalékban eltérhet a megrendelésben mutatott összegtől.

Kérjük, jelezd előre, amennyiben ÁFA-s számlát is szeretnél.

A megrendelt áruk kifizetésére személyesen, készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség, melyre a csomag kiszállításakor kerül sor. Kérjük, amennyiben készpénzzel szeretnél fizetni, készítsd elő a pontos összeget, mert a futárjaink gyakran kifutnak a váltóból. 

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Jelenleg Békés megyén belül Gyulára és annak 25 km-es vonzáskörzetébe eső településekre szállítunk (Például: Békéscsaba, Békés, Elek, Szabadkígyós, Kétegyháza, Sarkad, Sarkadkeresztúr, Méhkerék, Murony, Lőkösháza, Telekgerendás, Medgyesegyháza, Pusztaottlaka stb.) A szállítás nálunk teljesen ingyenes, ennek feltétele viszont egy minimum megrendelési összérték elérése, mely mindössze 3.000 Ft. Mivel a Zsenge egy nagyon fiatal és szezonális kezdeményezés, így csapatunk jelenleg igen kicsi (2 fő). Ez azt jelenti, hogy minden feladat az árubeszerzéstől kezdve, a rendelések felvételén át, a csomagok összekészítésén és kiszállításán keresztül, egészen a megrendelőkkel való kapcsolattartásig minden ránk hárul. Így kénytelenek vagyunk ragaszkodni ehhez a minimum értékhez, hogy mindenkinek teljesíteni tudjuk a megrendeléseit és mi is bírjuk a tempót fizikálisan és anyagilag is :)

 

Az értékhatár alatt leadott rendeléseket sajnos nem áll módunkban kiszállítani, mivel azalatt nem gazdaságos számunkra a kézbesítés. Mindazonáltal, ha egy távolabbra eső településen (például Mezőberényben) összeáll egy kisebb csoport és egyszerre rendelnek az adott városból vagy környékéről, akkor minimálisan bővíteni tudjuk a lefedettségünk területét. Ezzel kapcsolatosan e-mailben (zsengepiac@gmail.com) illetve a Facebookon oldalunkon 

(https://www.facebook.com/zsengepiac) lehet érdeklődni. Megértésedet hálásan köszönjük!

 

VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK

Bizonyos területekre általában mindig ugyanakkor megyünk. A kiszállítás útvonalát igyekszünk úgy összeállítani, hogy a lehető legkevesebb mértékben terheljük plusz körökkel a környezetet. 

Szállítási napjaink a csütörtök és a péntek. Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem tudunk pontos időpontot mondani, mikorra érünk hozzád, viszont a kiszállítás napján értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre a csomag érkezésével kapcsolatosan. A kiszállítás időpontja csütörtökönként valószínűleg 17:00 – 20:00 közé fog esni, míg pénteken 13:00 – 16:00 közé. Amennyiben az időpont nem felel meg számodra vagy a korábban megadott címtől eltérő helyre kérnéd a kézbesítést, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk a +36 70 774 1723 telefonszámon és megoldást találunk a helyzetre. 

Csütörtök hajnalban megyünk a termelői zöldség, gyümölcs árú-beszerző körútra és az előtte való nap (tehát szerda) 20:00-ig beérkezett rendelések alapján vásárolunk. Így, ha a rendelésed esetleg csütörtökön adod le, már nem tudjuk garantálni, hogy aznap vagy pénteken ki tudjuk szállítani, mivel előfordulhat, hogy nem hoztunk olyan zöldségeket, gyümölcsöket a szerda estig leadott rendelések alapján, amire neked szükséged lenne. Ezért kérjük, figyelj oda, hogy mindenképpen add le a rendelésed szerda este 20:00-ig, ha szeretnél bekerülni az aktuális heti kiszállítási ciklusba. Megértésedet köszönjük!

 

Kiszállítási időszakok:

Csütörtök: 17:00-20:00

Péntek: 13:00-16:00

IRÁNY A ZSENGE PIAC

Zsenge_dividerwArtboard 2 copy 3@300x.pn